23 Şubat 2016 Salı

Kocaeli Motorlu Kurye


Kocaeli & İzmit Expres Kurye Servisi Tüm Gönderileriniz İçin Hızlı Ve Güvenli Servis Minimum 1 Saat Maximum 3 Saat

kocaelikurye Kocaeli & İzmit Motorlu Kurye Hizmetleri

Tüm Özel ve Resmi Gönderileriniz Tecrübeli Kuryelerimiz Tarafından Hızlı Ve Güvenli Bir Şekilde Adrese Teslim Edilir Minimum 1 Saat Maximum 3 Saat Bizler Müşterilerimize gönderinin ne olduğunu sorarız gönderinin cinsine veya hassasiyetinene bağlı olarak kurye seçeriz seçilen kurye o siparişi en iyi ve en güvenli teslim edebilecek kuryedir bundan dolayı taşınan emtia   gideceği adrese sağlam ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlarız.

Kurye servisimiz günlük yoğunlaşan büyükşehirlerde sürekli sorunlu olan trafikte evraklarınızın çok hızlı bir şekilde gideceği bir yerden diğerine ulaştıran bir taşıma sistemdir.

Kurye kendi içerisinde moto kurye yaya kurye kiralık kurye arabalı kurye vb. şeklinde bölümlere ayrılır.

Göndereceğinizin evrağın büyüklüğüne göre fiyat verilir ve kurye sektöründe express diye bir kavram vardır bu express kavram evrağınız çok hızlı süre içerisinden gideceği yere ulaşmasını sağlar süre ortalama olarak ise 45 ile 90 dakika arasında evrağınızın teslimatı yapılır.
Kurye sektörünün işleyişi ise şöyledir ilk öncelikle göndermek istediğiniz evrağın gideceği yere dair bilgilerini çalıştığınız kurye firmasını arayarak oraya gidecek olan evraklarınız gideceği yere dair adres bilgileri verilir, daha sonra o verdiğiniz bilgiler kurye firmasında operasyon bölümüne iletilir ve operasyon merkezi size en yakın olan motokuryeyi size yönlendirir ve kurye gelip evrağınızı masanızdan teslim alır daha sonra kurye evrağınızı götürüp gideceği yere teslimatı yapar ve müşteriye teslimat hakkında bilgi verilir.
♕Profesyonel Ekibimizle 7/24 Hizmetinizdeyiz                                   
          ☆☆☆☆☆ Kocaeli Motorlu Kurye ☆☆☆☆☆

1 yorum:

  1. http://www.acilvale.com/kurye/kocaeli-motorlu-kurye - Kocaeli Kurye : Kocaeli'nin her yerine hızlı motokurye servisimizle minimum 1 saat , maksimum 3 saatte gönderiniz teslim edilir

    YanıtlaSil