23 Şubat 2016 Salı

Kocaeli Kurye


Kocaeli & İzmit Kurye Tüm Özel ve Resmi Gönderileriniz Güvenli Ellerde İstediğiniz Adrese Teslim Edilir...

kocaelikurye Kocaeli &İzmit Kurye Servisi 

Kaliteli Güvenilir Kurye Hizmeti Vaktinizi nakite çeviriyoruz  Zaman, bazen en çok kullandığımız, bazen de en çok duyduğumuz bir kelimedir. Günümüzün yoğun temposunda sizlere güvenilir kurye hizmeti sunarak işlerinizi kolaylaştırıyoruz...

Kocaeli &İzmit Kurye Hizmetleri

Tüm Özel ve Resmi Gönderileriniz Tecrübeli Kuryelerimiz Tarafından Hızlı Ve Güvenli Bir Şekilde Adrese Teslim Edilir Minimum 1 Saat Maximum 3 Saat Bizler Müşterilerimize gönderinin ne olduğunu sorarız gönderinin cinsine veya hassasiyetinene bağlı olarak kurye seçeriz seçilen kurye o siparişi en iyi ve en güvenli teslim edebilecek kuryedir bundan dolayı taşınan emtia gideceği adrese sağlam ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlarız.

İzmit Kurye işleyişi:

☆ Aşama siparişin alınması; Sizler den telefonla, online, mail yoluyla bizlere ulaşan siparişleriz 5 kişilik şipariş sekreterleri karşılar siparişin aciliyeti boyutları vs sorulup hızlıca otomasyon programı sayesinde operatöre aktarılır.

☆ Aşama siparişin alımı ve teslimatı; Sipariş operatör ekranında göründükten sonra operatör gps sayesinde siparişe en yakın kuryeyi siparişi almakla görevlendirir akabinde operatör yardımcıları kuryeyi izlemeye başlar zaman zaman operatöre bilgi aktarırlar kurye adrese 10 dakika mesafede kuryenin durması vs durmalarda kuryeden bilgi istenir alınan bilgi operatöre akatarılır bu süreç kurye taşınacak malzemenin alımına kadar sürer kurye paketin bulunduğu adresin 100 metre yaklaştığında gps sistemi operatörü uyarır kurye adreste diye kurye adresden paketi aldığında operatörü telefonla arar operatör evrağın aciliyetine bağlı olarak ya devam ettirip teslimatı sağlar yada bir başka adresden alınması gereken sipariş varsa ona gönderir.
☆ Aşama siparişin teslimatı; Müşteriden alınan sipariş süresine bağlı olarak teslim edileceği adrese doğru yola çıkar teslimat adresine kurye 100 metre yaklaştığında gps sistemi operatörü uyarır kurye teslim adresine vardı diye siparişi teslim eden kurye sms ile şahsın ismini soy adını sisteme gönderir sisteme ulaştığında o sipariş başarılıbirşekilde tamamlanır sipariş kapatılır.
♕Profesyonel Ekibimizle 7/24 Hizmetinizdeyiz
                ☆☆☆☆☆ Kocaeli Kurye ☆☆☆☆☆

1 yorum:

  1. http://www.acilvale.com/kurye/kocaeli-kurye - Kocaeli Kurye Servisi : Kuruluşumuz İstanbul merkezli olup; Yurt genelinde hizmet verebilmektedir.

    YanıtlaSil